Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sensei-ek Kabán - Szövetes Veronika és Agócs Tibor nyílt edzése

 

Már megszokhattuk, hogy folyamatosan pozitív hírek érkeznek Kabáról. Ezúttal Szövetes Veronika szervezetünk világbajnoka látogatott el szövetségi kapitányunk sensei Agócs Tibor kíséretében, sempai Nagy Tibor a kabai dojo mesterének meghívására. A meghirdetett edzésre több klubból is érkeztek és így végig ért a sor az általános iskola tornatermében. Az edzés elején ünnepélyes aktus keretében kapták meg a japánból megérkezett fekete öveket, azok akik a Nyári Nemzetközi Edzőtáborban sikeres dan vizsgát tettek.

Sensei Szövetes Veronika edzésén technikai csiszolás és különféle pajzs gyakorlatok voltak, melyet küzdelem követett. A küzdelmek után képességfejlesztéssel fejeződött be az edzés.

Sensei Agócs a klubvezetőknek és az instruktoroknak tartott továbbképzést, amely edzés szervesen kapcsolódott a nemzetközi edzőtáborban elkezdett szakmai munkához. A pontkesztyű használatának oktatása és az ezzel kapcsolatos szakmai irányelvek kerültek terítékre.

Ezek a jó hangulatú edzések mindig nagyon gyorsan véget érnek, de remélhetőleg még sokáig emlékeznek a jelen lévők, hogy Kabán járt Szövetes Veronika világbajnokunk. Kellemes vacsorával fejeződött be a szombati nap, ahol ismét bebizonyosodott sempai Nagy Tibor mindenre kiterjedő figyelmessége, hiszen erre az alkalomra palackozott és felcímkézett bort kaptak ajándékba a mesterek.

Úgy látszik Kabán nem csak elkezdődött valami, hanem folytatódik is, melyre már a szomszéd községben  Tetétlenen is felfigyeltek.

További hírek ezzel kapcsolatban később...

Gratulálunk!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.